Certificare ISO Bucuresti

Conform Ziarului Financiar Bucureştiul concentreaza 23% dintre firmele active din Romania şi 44% din cele cu capital strain. Multe din aceste firme sunt deja certificate ISO. pentru a putea participa la licitatii cu statul unde certificarea ISO este o conditie eliminatorie.

In Bucuresti anul trecut s-au desfasurat 40527 licitatii cu o valoare totala de 34 miliarde de lei. De acesti bani au beneficiat multe societati avand diferite domenii de activitate.

De ce este acum un moment bun sa va certificati ISO?

Avand in vedere ca am inceput sa primim primele transe din cei 29.2 miliarde euro de la UE prin PNRR anul acesta urmeaza sa fie publicate multe licitatii publice pe diferite domenii de activitate unde certificarile ISO sunt criterii de excludere

Despre Noi

De la infiintare in anul 2009 si pana in prezent am certificat ISO peste 1000 de firme ce au sediul in Bucuresti si isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii:

comert, productie, curatenie, paza, constructii, instalatii, proiectare, servicii DDD, fabricare, alimentatie, consultanta, service, It, transporturi, colectare deseuri, etc.

Avand in vedere ca in ultimii ani suntem liderul in Romania pe piata certificarilor, avand cea mai mare crestere de clienti noi, va garantam aici veti gasi cel mai ieftin certificat ISO 9001 din Bucuresti.

Printre clientii nostri cu sediul in Bucuresti se afla: Romcim SA, Avia Motors, Kanal D, BTD Construct & Ambient, Meridian Leasing, Deloitte, Grup Editorial Litera, Yalco Romania, Hidro Salt B 92, Integra Guard, Bidepa Logistics plus multe altele.

Certificarea ISO se poate obtine atat pentru firmele care au 0 angajati cat si pentru cele care au 1000 de angajati, nu exista o limita minima impusa fara de care nu va puteti certifica societatea.

Cu ce va putem ajuta?

Noi stam la dispozitie tututor firmelor din Bucuresti ce doresc sa obtina o certificare ISO 9001, 14001, 45001, 27001, 22000 cu un pachet complet de certificare astfel incat sa fie cat mai simplu, iar implicarea sa fie minima pentru dumneavoastra.

Termenul de obtinere a certificatului ISO 9001 este de maxim 5 zile lucratoare, iar acest lucru il garantam prin clauzele contractului de certificare. Suplimentar va oferim posibilitatea sa certificati ISO mai multe domenii de activitate in acelasi cost, insa nu va vom taxa suplimentar cum fac alte organisme certificare ISO.

De asemenea veti primi sigla dumneavoastra personalizata ISO 9001, pe care o puteti insera in antet pe documente, sau pe site ca sa vada clientii si furnizorii ca sunteti certificati ISO. Acest lucru va ajuta foarte mult ca si imagine si credibilitate in fata colaboratorilor.

Avem colaboratori pentru serviciile conexe, de exemplu pentru toata birocratia pe partea de achizitii publice pentru a putea participa la licitatii publice, pentru obtinerea autorizatiilor de mediu, pentru elaborarea declaratiilor de conformitate a produselor, consultanti specializati in domeniul dumneavoastra de activitate pe sisteme de management ce va pot consilia.

Daca doriti sa aflati ce pasi sunt pentru obtinere certificare ISO 9001, cat costa un certificat iso 9001 sau ce fel de certificate iso va sunt necesare pentru activitatea dumneavoastra ne puteti CERE OFERTA si noi va vom raspunde cu drag

Unde mai imi sunt cerute certificatele ISO in Bucuresti?

Certificarile ISO mai sunt necesare pentru firmele care doresc sa intre in Hypermarketuri sau daca vor o colaborare cu multinationalele sau companiile foarte mari. Acestea din urma au un formular de evaluarea a furnizorilor unde sunt cerute aceste certificate ISO, fara de care nu puteti fi acceptati.

De asemenea in Bucuresti certificari ISO mai sunt solicitate pentru autorizarea la Primaria Capitalei in domeniul DDD(dezinsectie, dezinfectie si deratizare) si pentru autorizare la Administratia Cimiterelor.

Mai exista si alte institutii care solicita certificatul ISO 9001 de exemplu: ANMDM pentru autorizarea firmelor de distributie dispozitive medicale, pentru a obtine licenta AFER, pentru a obtine autorizarea de la ANIF, pentru a putea colabora cu Casa de Sanatate, etc